Foto: Every Padel
Nya padelbanor

Ny premiumanläggning öppnar i vår: ”Blir något extra — lagt ner stora resurser”

ANNONS

Everysport Media Group, ESMG, meddelar att dotterbolaget Every Padel har signerat ett hyresavtal avseende en padelanläggning i Norrköping. Anläggningen, som kommer att innehålla 14 padelbanor, är i premiumsegmentet och är inplanerad att öppnas under det första kvartalet 2022.

Det meddelar Everysport Media Group i ett pressmeddelande. 

Every Padel är en av de ledande aktörerna på den snabbt växande padelmarknaden och expanderar snabbt i Sverige. Every Padel Norrköping blir den första anläggningen i Norrköping för bolaget och totalt finns vid öppnandet över 110 banor i koncernens portfölj av anläggningar.

— Vår tillväxtresa inom världens snabbast växande sport fortsätter både nationellt och internationellt. Anläggningen i Norrköping blir något extra där vi tillsammans med Klövern lagt ner stora resurser i hallens utformning. Precis som våra anläggningar i Göteborg och Västerås blir Every Padel Norrköping en anläggning i premiumsegmentet, som både innehåller bra lösningar för barn och ungdom, event och företagsaktiviteter, säger Every Padels ordförande tillika ESMG:s vd Hannes Andersson.

Every Padel Norrköping är belägen i det populära handelsområdet Ingelsta och ytan är om totalt 3 794 kvadratmeter. Anläggningen innehåller totalt fjorton padelbanor, varav nio dubbelbanor och en singelbana inomhus, samt fyra dubbelbanor utomhus.
 

Den här artikeln handlar om: