Internationell padel

ESMG lanserar Padel Alto Norge: ”Intresset växer snabbt”

ANNONS

PadelDirekt får ytterligare en systersajt efter att Padel Alto lanserades i våras.
Nu kan vi stolt berätta att även Norge får en nischad nyhetssajt för padel — Padel Alto Norge.

Everysport Media Group fortsätter att satsa hårt på padelnyheter. För ett år sedan startades PadelDirekt, i mars var det dags för Padel Alto att dra i gång och nu lanseras alltså Norges första padelsajt Padel Alto Norway.

— Det känns verkligen som att det var dags. Intresset växer snabbt här så jag ser mycket fram emot detta, säger Padel Alto Norges reporter Kim Christiansen.

Hur skulle du beskriva statusen för norsk padel, ni ligger en bit efter Sverige?
— Så är det men det händer väldigt mycket inom norsk padel just nu. Det dyker upp många nya banor och många nya padelspelare varje månad. Jag hoppas och tror att det kommer att explodera på samma sätt som det gjort i Sverige, men vi är något år efter.

Padelalto.no hade premiär i går och redan nu finns bland annat en stor intervju med Norgeettan Fredrik Ask, som många svenskar fick upp ögonen för när han spelade Studio Padel Stockholm Showdown för två veckor sedan. En skicklig spelare som siktar på att gå all in på padeln nästa för att klättra på världsrankningen.

”Detta är bara starten på vår resa”

Max Andersson, Chief Growth Officer på Everysport Media Group, är glad över att äntligen få berätta om Padel Alto Norge.

— Det känns väldigt spännande att vi nu lanserar Padel Alto i Norge. PadelDirekt har snabbt blivit den största nyhetsplattformen för padel i Sverige, och att vi nu lanserar en dedikerad satsning i Norge genom vårt starka varumärke Padel Alto skvallrar om vart vi är på väg i framtiden. Padelsporten växer världen över och vi kommer vara med att bygga sporten i fler länder. Detta är bara starten på vår resa, säger Max Andersson.

Den första och för tillfället enda reportern Kim Christiansen konstaterar att sajten ska bli den givna destinationen för padelintresserade norrmän.

— Målet är att vara ”go to-stället” för padelnyheter på norska, och vi ska göra vårt yttersta för norsk padel i stort. Padel Alto Norge har som ambition att sätta norsk padel på kartan, en gång för alla!

 

Den här artikeln handlar om: