Daniel Windahl och Martin Andorino.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Windahl/Andornino vidare till Previa efter ny seger — hyllar skadade partnern: ”Hatten av”

ANNONS

Det börjar nästan bli en vana nu för Daniel Windahl. Att ta sig till Previa på World Padel Tour.
I Cordoba har han tillsammans med Martin Andornino återigen lyckats — detta trots att Andornino dras med en underarmsskada. 

Windahl/Andornino vann mötet mot det högre rankade paret, Miguel Gonzalez Garcia, rankad 90/Enrique Goenaga, rankad 95 i två raka set. 6-4, 7-5 och är därmed vidare till Previa i Cordobas WPT. 

”Det känns jäkligt bra. Vi jobbade riktigt bra tillsammans. Martin gör ett riktigt hästjobb som får in alla bollar. Kanske inte lika bra som han brukar men jäklar vad han jobbar för mig och oss i laget. Tack vare det lyfter han mig som i lugn och ro kan styra spelet mer och mer”, skriver Daniel Windahl i ett sms till PadelDirekt. 

Att Andornino inte riktigt kan spela som vanligt beror på att han dras med en skada i underarmen. 

”Hans fysio sa i går att han skulle försöka överleva dagen och att det kan kännas bättre dagen efter men procenten var väldigt låg. Det är en väldigt konstigt lokal skada i armen. Men det blev bättre och vi blev bättre tillsammans”, fortsätter Windahl. 

”Martin är en riktig krigare. Hatten av för honom och hans inställning”. 

Det är parets tredje raka seger och skulle de lyckas besegra Ernesto Moreno, 65-rankad och Facunda Dominguez, 84-rankad, vore det första gången de tar sig förbi den första omgången i Previa — WPT Challenger borträknat. 

”Ett stabilt par som har gjort bra resultat i Previa. Men det är verkligen en batalj jag längtar till”. 

Nästa svenskhopp i Cordoba, Amanda Girdo, går in i Pre Previa i morgon 12.30. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: