På bilden: William Sjögren Gomez.
Foto: Martin Reivall.
Padelfamiljens blogg

Padelfamiljens blogg — William Sjögren Gomez: ”Likt ett barn på julafton räknar jag ner timmarna”

ANNONS

Ingen annan sport har jag längtat så mycket till att få utöva. Hoppar jag in i en boll en dag innan är padel det första jag tänker på när jag vaknar. 

Likt ett barn på julafton räknar jag sedan ner timmarna tills jag får kliva in på banan.

Jag förbereder mig även mer än tidigare. Att rackens lindor känns bra och att rätt tröjor och shorts kommer med är det första jag kollar. Känslan av panik har infunnit sig många gånger när jag inte hittat mina favoritshorts. Till slut hittar jag oftast plagget eller saken jag letar efter och ett lugn sprider sig i kroppen som bara en padelfrälst kan förstå.

Min motivation att styrketräna sviktade tidigare men när jag var nära att få tennisarmbåge fick jag ett ordentligt wake up call och började träna mer förebyggande. Att jag mår bättre och blir starkare är bra sporrar men tanken att kroppen ska hålla för padel är det som får mig att ta mig till gymmet även en regnig dag.

Är padel på schemat är jag också mer effektiv och får saker gjorda. Det jag annars drar mig för, som att tvätta bilen och dammsuga gör jag med lätthet när belöningen hägrar. Är det spel med flera från Padelfamiljen då kan jag till och med tänka mig att städa vinden, haha.

Känner du också igen dig i att padel för med sig bra saker i ditt liv? 

Själv hoppas jag på att dessa positiva effekter bara ökar med åren och att jag fortsätter spela livet ut.

May the bandeja be with you! ❤

William Sjögren Gomez

Kommentera gärna blogginlägget på Padelfamiljens facebooksida — och kom gärna med idéer på vad du tycker att det borde bloggas om här på PadelDirekt.se!

Den här artikeln handlar om: