Fernando Belasteguin & Arturo Coello utslagna ur första omgången av Menorca Open.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Mardrömsstart för Belasteguin/Coello — föll i första omgången mot överraskningsparet

ANNONS

För tredje gången det här året har Fernando Belasteguin åkt ut redan i den första omgången.
Tillsammans med nya partnern Arturo Coello blev det förlust direkt mot säsongens kanske största överraskningspar — Momo Gonzalez/Javi Rico. 

Resultatet i legendaren Fernando Belasteguins, 42, och unga stortalangen Arturo Coellos, 19, första match skrevs till 6-2, 4-6, 5-7. ”Bela”/Coello lyckades rädda matchboll i tredje set men när Gonzalez/Rico fick ytterligare en tog de den.

Det började på bästa sätt för Bela/Coello. 6-2 i första set och då skulle väl allt bara gå på räls? Nej, så blev det inte. Gonzalez/Rico, som varit i en final och dubbla semifinaler i år — senast i Lugo — krigade med sin omutliga defensiv sig tillbaka i matchen och vann andra set med 6-4. 

De red sedan vidare på den vågen i tredje set, bröt Bela/Coellos serve, och fick vid ställningen 5-4 chansen att serva hem matchen. Det gamet gick till 40-40 och således både breakboll och matchboll — den bollen vann Coello/Rico. 

5-5 och helt jämnt i en match som pågick över två timmar. Men den räddningen hjälpte inte, Gonzalez/Rico bröt direkt fram till 6-5 och när de fick en ny matchboll vid 40-30 tog dem den. 

Ingen perfekt start alls för Bela/Coello alltså. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: