På bilden: Lucas Campagnolo & Simon Vasquez.
Foto: World Padel Tour & Bildbyrån.
World Padel Tour

Vasquez får inte chansen med toppspelaren — saknas i Menorca: ”Drog höften igår”

ANNONS

Anmälningslistan till nästa World Padel Tour-turnering på Menorca har precis kommit ut. 
I podcasten Proffset och jag med Simon Vasquez och Patric Persson avslöjade Vasquez att han fått en förfrågan om att spela med toppspelaren Lucas Campagnolo — men när listan kom saknades de båda. 

I ett sms till PadelDirekt skriver Simon Vasquez att det är Campagnolos höft som hindrar de från att spela. 

”Han drog höften igår och den är paj. Vi skulle mött Campagnolo i går men de fick lämna WO”, skriver Simon Vasquez.

Och nu vet vi alltså att ännu en stor chans gick i stöpet sista minuten för Vasquez. Campagnolos höft håller uppenbart inte. 

Däremot finns flera andra svenskhopp med. Daniel Windahl tillsammans med Martin Andornino, Calle Knutsson med David Fernandez, Douglas Rutgersson med Jorge Angels och Amanda Girdo med Nela Brito. En turnering som drar i gång med Pre Previa (förkvalet) nu på söndag. 

Vasquez berättade i podden att han fått en förfrågan om att spela med brassen Campagnolo. 

”Det är Cristobal (hans agent) som skriver och frågar mig om jag är intresserad av att spela med Campagnolo på WPT Menorca. Riktigt sjukt”,  säger Vasquez. 

”Men tänk om du blir fuckad som sist?” Svarar Vasquez poddkollega Patric Persson och refererar till i somras då Vasquez bara var detaljer från att göra klart med argentinaren Agustin Gutierrez, rankad 45:a, som ny partner men där Gutierrez i sista sekund valde att dra sig ur. 

Vasquez: 

”Man vet inte. Man vågar inte tro att det är klart, men en sån här chans får man inte tacka nej till”, fortsätter Vasquez. 

Det finns ytterligare en koppling mellan Vasquez och Campagnolo. De två ska spela tillsammans i Studio Padels turnering nästa vecka. 

”Jag kom i kontakt med honom eftersom jag inte hade någon partner till Studio Padel-eventet men nu ska jag spela med honom. Så detta passar ju bra, vi får spela ihop oss lite inför det”.

Den här artikeln handlar om: