På bilden: Mati Diaz.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Legendarens andra uppbrott för säsongen: ”Annonserar min nya partner i morgon”

ANNONS

Mati Diaz, ”The Warrior”, har i dag annonserat att han och Jose David Sanchez separerar.
Uppbrottet är Diazs andra för säsongen och han kommer att meddela sin nya partner i morgon. 

”Trots försöken och kampen kunde vi inte nå de förväntade resultaten”, skriver han på sin Instagram. 

Legendaren Mati Diaz har vunnit flera WPT-turneringar i sin karriär och har under det senaste årtiondet befunnit sig på toppen av padelberget. 43-åringen var så sent som i fjol i två semifinaler tillsammans med Agustin Silingo men i år har det inte stämt för ”The Warrior”. Förutom en kvartsfinalplats tillsammans med Silingo har Diaz haft svårt att nå topplaceringar. Det bästa han och Jose David Sanchez presterat är en åttondelsfinal — den kom i Las Rozas. 

Separationen är Diazs andra för säsongen. Den första kom med just Agustin Silingo i mitten av juli. 

”Jose David Sanchez, jag önskar dig lycka till och lycka till i framtiden. Tack för att du var med i dessa turneringar och för att du gav allt. Jag behåller minnet av goda tider på och utanför banan. Jag kommer att fortsätta min väg, försöka förbättra och lära mig varje dag, imorgon kommer jag att kommunicera min nya partner”, fortsätter Diaz. 

Samtidigt som den separationen meddelats har ett annat par hittat varandra. Lucas Bergamini som nyligen separerat från Lucas Campagnolo meddelar att han kommer att spela med sensationen från Lugo Open — 19-årige Alex Arroyo — som i den turneringen, tillsammans med Arturo Coello, tog sig till semifinal. 

”Från och med Menorca kommer jag att kämpa tillsammans med en fantastisk spelare som är Alex Arroyo. Det är med mycket entusiasm och arbete jag går in i det här. Nu är jag sugen på att börja tävla”, skriver Bergamini på Instagram. 

Vem Campagnolo ska spela med är inte annonserat. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: