På bilden: Marta Marrero och Marta Ortega.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Bomben: ”Martas” splittras för andra gången på ett år

ANNONS

Las Martas separerar igen.
Paret som återvände tillbaka till varandra för ett drygt år sedan gör nu alltså återigen slut.
Det bekräftar Marta Ortega på sin Instagram. 

Herrsidan har haft en hel del tunga separationer den senaste tiden — Sanyo Gutierrez/Fernando Belasteguin och Pablo Lima/Agustin Tapia till exempel

Men nu sker det saker även på damsidan. Marta Ortega bekräftar i dag på sin Instagram att hon och hennes namne Marta Marrero separerar. 

”Det är skönt att veta att vi har gett allt som står i vår makt för att ta oss framåt (vi och hela teamet vet det), men det har inte varit tillräckligt... Marta Marrero och jag skiljs. Det har varit ett nöje att dela så många saker med dig, både på banan och utanför den, och när tiden gått hoppas jag att vi kan komma ihåg vad vi en dag lyckades uppnå tillsammans. Tack till alla er som har litat på Las Martas och tack till teamet för att allt ni har gjort allt. Nu väntar nya kapitel”, skriver Marta Ortega på Instagram. 

Marta Marrero på Instagram: 

”Jag vill informera er om att att Martita och jag skiljs åt. Ingen vet bättre än vi att vi har har försökt och vi har arbetat hårt för att förbättra våra resultat, ibland går det inte som väntat, men vi har ett lugn i att vi gjort allt vi kan. Jag kommer att minnas de fina stunderna på banan, det har varit ett komplicerat år rent professionellt men tillsammans har vi kunnat njuta av upplevelser som kommer att finnas kvar i mina minnen och som jag är säker på kommer att hjälpa oss i framtiden. Jag önskar dig all lycka i världen, och det kommer att vara med en stolthet jag ser dig lyckas. Här har du en vän för livet”. 

Det har inte riktigt fungerat för Martas i år även om prestationerna blivit bättre. Paret som vann hela sju titlar 2019 och var drottningar har inga segrar i år. Däremot har de två finalplatser. 

Den här artikeln handlar om: