Padel on Tour

PREMIÄR! Se Padel Altos ”Padel on Tour” — första stoppet: Dubai

I den nya programserien Padel on Tour åker Padel Alto världen över för att utforska padelns utveckling. Det första stoppet är Förenade Arabemiraten. Programmet presenteras av MATCHi. 

Se det första avsnittet av två från Dubai i spelaren ovan. 

Padel on Tour tar dig till platser runt om i världen för att utforska hur padeln växer — på många platser i en explosionsartad takt. 

I det första avsnittet från Dubai träffar du Sandy Farquharson, personen bakom det välkända Youtube-kontot Padel School. Khalid Al Shamsi, ägare av den första inomhusklubben i Dubai, och den före detta fotbollsstjärnan Christian Wilhelmsson som driver ett padelprojekt med flytande padelbanor i hamnen. Och många fler. 

Serien är ett samarbete mellan Padel Alto och bokningsapplikationen för racketsport, MATCHi. I programmen medverkar MATCHi:s Johan Rogebrant, Chief Growth Officer samt Helena Joelsson, Chief Commercial Officer. 

— Vi är mycket stolta över vår närvaro i Förenade Arabemiraten och över de kunder som gett oss förtroendet att växa på en marknad vi finner väldigt spännande. Samarbetet med våra kunder i en ny marknad ger oss ovärderlig input och kunskap i produktutvecklingen och hur man bygger upp ett community från noll, säger Johan Rogebrant och fortsätter:

— Vi ser en fortsatt stark marknad med många aktörer som investerar i sporten med att bygga inomhusanläggningar och det är coolt att vara med och överföra kunskapen om varför padeln haft en så extrem tillväxt på den nordiska marknaden. Jag tror vi kan vara en bra partner i det anseendet där vi delar kunskap, erfarenhet och tips om hur man driver sin anläggning med en bra produkt i MATCHi:s plattform, säger han. 

Max Andersson på Everysport Media Group som PadelDirekt och Padel Alto är en del av säger om lanseringen: 

— Padel har på riktigt börjat bli en världssport och den resan vill vi ta med våra läsare och tittare på. Utvecklingen har varit explosionsartad sen några år tillbaka men det kommer vara minst lika spännande att ge tittarna en inblick på marknaden där sporten just börjat ta fart, säger han. 


Del 2 från Dubai kommer inom kort. Därefter väntar nya spännande resmål med padel i fokus.