Javi Leal och Miguel Semmler
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Vårens succépar på WPT separerar — supertalangen ”på marknaden”

ANNONS

18-årige supertalangen spanska Javi Leal bryter samarbetet med Miguel Semmler.
Det meddelar han via sociala medier.

I en avskedstext på Instagram beskriver Javi Leal, som numera är 49:a på världsrankningen, uppbrottet från sitt perspektiv.

”Jag avslutar samarbetet med Miguel Semmler, till vilken jag kommer att vara evigt tacksam för allt han har lärt mig och för vad jag har upplevt med honom. Goda stunder, andra inte så bra, men alltid slåss som ett lag, försöker gå i samma riktning.

Vi hade en mycket bra säsong, med utgångspunkt från det tuffa förkvalet och slutade i huvudturneringen och kämpade varje turnering mot de bästa. Av olika anledningar tror jag att det bästa beslutet är separation. Hårt men nödvändigt beslut.”

Javi Leal och Miguel Semmler skapdade stora rubriker i inledningen av World Padel Tour-säsongen 2021 när man nådde kvartsfinal i Vigo Open. Men efter den så lovande säsongsupptakten har man inte varit särskilt nära att nå lika långt.

Duon kommer att göra sin sista turnering tillsammans i Lugo Open nästa vecka.

PadelDirekt träffade Javi Leal när han var i Sverige i våras under en Euro Finans Invitational-turnering — läs den stora intervjun med 17-åringen här.


Den här artikeln handlar om: