Hockeybröderna Jonathan och Jimmie Ericsson.
Foto: Bildbyrån
Nya padelbanor

Hockeyprofil i ny norrländsk padelsatsning: ”Finns behov av en anläggning här”

ANNONS

Sollefteå får ett nytt padelcenter.
Skellefteå AIK Hockey-profilen Jimmie Ericsson är en av delägarna i projektet, rapporterar Norran.se

— Vi älskar sporten padel och den växer så det knakar i Sverige. Vi vill vara med och satsa i Sollefteå och ser att det finns behov och ett intresse av en anläggning av hög kvalitet här, säger Jimmie Ericsson, driftansvarig och delägare för Skellefteå Padel, enligt Norran.

Skellefteå Padel ingår i och med detta ett samarbete tillsammans med Total Padelcenter, som i och med bygget i Sollefteå öppnar sin sjätte padelanläggning. 

Anläggningen i Sollefteå kommer att innehålla totalt tio banor: sex dubbelbanor inomhus, två singelbanor inomhus och två utebanor. Den nya hallen är ett samarbete mellan Skellefteå Padel och Total Padelcenter och ska stå klar om ett år.

— Det första spadtaget kommer att tas under hösten 2021, säger Peter Andersson, vd på Total Padelcenter i ett pressmeddelande.

Jimme Ericsson — den tidigare SHL-stjärnan och landslagsspelaren i ishockey som PadelDirekt skrivit om tidigare — och Skellefteå Padel har fler byggnationer på gång. De närmaste 14 månaderna ska nämligen en ny padelanläggning i Lycksele och en i Hemavan öppna portarna för spel.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: