World Padel Tour Sardegna
World Padel Tour

TV: Se mäktiga 41-slagsduellen — Navarro/Di Nenno till final

ANNONS

Paquito Navarro och Martin Di Nenno är klara för säsongens tredje final på WPT efter seger 7-5, 7-5 mot Momo Gonzalez/Javi Rico.
Och kanske blir det trejde gången gillt för paret.

Förutsättningarna är bra, Navarro/Di Nenno kommer få mer vila än sina motståndare.  

— Vi får hoppas att deras match går till tre set. Nu ska vi gå och vila, säger Paquito Navarro med ett leende i Viaplays sändning.  

Det har blivit en hackig historia, Sardegna Open, som spelas på Sardinien. Eftersom en stor del av fredagens spel blev inställt har schemat komprimerats och i stället för två matcher, en herrfinal och en damfinal, spelas dubbla herrsemifinaler samt dubbla finaler under söndagen.

Turligt nog, för Paquito och Di Nenno lottades de att spela dagens första match och kommer på så sätt få mer vila än dem som de kommer möta i final — Alex Ruiz/Franco Stupaczuk eller Pablo Lima/Agustin Tapia — och ju längre den matchen håller på desto mer vila får Navarro/Di Nenno gentemot sina motståndare. 

Matchen då?
Jo, det var en mycket välspelad historia med mängder av spektakulära bollar. Se till exempel det långa rallyt mellan paren i spelaren ovan. Gonzalez/Rico hade ett break upp i andra set men när det gällde som mest visade sig rutinen hos Paquito Navarro betyda mest. 

— Jag är väldigt glad att vara här och spela och glad att vara i final. Det var en tuff match i dag, säger Martin Di Nenno. 

För Gonzalez/Rico var det en av säsongens absolut bästa prestationer. De gick ju till final i Santander men där hade en hel del flyt med spelare som skadade sig. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: