Magasinet i Sickla.
Foto: Atrium Ljungberg
Nya padelbanor

Här öppnar ny anläggning — med specialbyggd testbana: ”Ett sätt som aldrig gjorts tidigare”

ANNONS

I början av november öppnar Centurion Padel i Magasinet i Sickla, Stockholm. På dryga 1 800 kvadratmeter byggs nu tre dubbelbanor, butik, café samt en unik och specialbyggd padelbana för möjlighet att testa olika racketar.

— Vi kommer att erbjuda padel på ett sätt som aldrig gjorts tidigare, i hjärtat av expansiva Sickla. Hallen kommer bland annat att innehålla en panoramabana på hallens centercourt, ytterligare två dubbelbanor, samt en unikt dimensionerad bana för i första hand provspel av racketar från butiken, med inspiration hämtat från tennisens bollmaskiner och golfens simulatorer, säger Patrik Enbacka, medgrundare av Centurion.

I november öppnar aktören för såväl motionsspel som träning med personlig tränare samt tävlingar och uppvisningsmatcher. I anslutning till banorna finns ett stort showroom och butik för padel- och sportutrustning. I lokalerna finns även möjlighet till olika typer av events och nätverksträffar för både företag, föreningar och privatpersoner.

— Padelsporten växer och vi märker en ökad efterfrågan att kunna utöva aktiviteter nära hemmet eller arbetsplatsen. Ofta hamnar banor långt bort, men här i Sickla ligger de mitt i ett sammanhang där 8 000 personer arbetar redan idag, säger René Stephansen, Atrium Ljungbergs fastighetschef i Sickla.


Den här artikeln handlar om: