Smilla Lundgren.
Foto: Patric Persson.
Smilla Lundgrens blogg
Smilla Lundgren flyttar till Madrid: ”Helhjärtad satsning”
ANNONS

Senare i höst kommer min vardag att förändras radikalt, jag byter ut Malmö som min hemmabas mot Madrid under några månader. 

Jag flyttar ner till Spanien och Madrid för att göra en helhjärtad satsning och utveckla min padel. I Madrid ska jag träna på den berömda M3-akademin där några av de bästa spelarna håller till. Jag ser fram emot att möta nya spelare, massor av tips och inte minst prova en ny träningsmilj. Det tror jag blir supernyttigt och framför allt väldigt kul.

Jag har fått ett schema och det ser onekligen tufft ut, det är måndag till torsdag två gånger om dagen plus fysträning, sammanlagt fyra timmar träning om dagen. Så hoppas verkligen att jag överlever till fredagarna. Jag flyttar ner tillsammans med Douglas Rutgersson, Hanna Knutsson och Ida Jarlskog. 

Jag vill så gärna lära mig spanska och helt ärligt så ångrar jag mig att jag inte lyssnade mer på spanskalektionernan när jag hade spanska i skolan, till och med utöver de obligatoriska kurserna. Men då var tyvärr fokus bara på att få bra betyg vilket gjorde att jag lärde mig allt fort — och glömde lika fort. Engelskan är ju inte spanjorernas starkaste sida så jag tror att man blir mer eller mindre tvingad att lära sig språket. 

Jag ser mycket fram emot detta och är oerhört tacksam över att jag har fått möjligheten att åka ner till Madrid, men också lite nervös då jag vet om vilken nivå spelarna som håller till på M3 håller. Så håll tummarna för att dom inte bränner sönder min teknik i bandejan eller liknande så ska det nog gå bra. 

 

Så lite pirrigt men framförallt så kul! Hoppas du vill hänga med på min Madrid-flytt här på bloggen hela hösten och vintern.

Den här artikeln handlar om: