Sardegna Open
Foto: Javi Ruiz Instagram.
World Padel Tour

Succéparet tvingas dra sig ur Sardegna Open

ANNONS

Javi Ruiz tvingades dra sig ur Malagas semifinalmöte med Pablo Lima och Agustin Tapia. 
Nu stoppar en skada återigen spanjoren som tvingas dra sig ur Italiens WPT-turnering Sardegna Open. 

Javi Ruiz och Arturo Coello blev ett par inför Las Rozas WPT och även om de åkte ut i första omgången mot Paquito Navarro/Martin Di Nenno lät succén inte direkt dröja. Duon gick till semifinal i den nästkommande turneringen i Malaga men där tvingades paret kasta in handduken på grund av en skada på Javi Ruiz. Det gick bra för dem även senast i Cascais, där de till slut åkte i kvartsfinal mot det blivande finalparet Juan Tello/Federico Chingotto. 

Nu stoppar en skada återigen 16-rankade Javi Ruiz och han missar därmed Sardegna Open, vars huvudturnering drar igång i morgon. 

”Efter en medicinsk rekommendation håller jag mig utanför denna tävling. Det är ett slag både personligt och professionellt eftersom Sardegna är en mycket speciell turnering som jag bara har fantastiska minnen av… Jag vill tacka min partner Arturo Coello för hans stöd och förståelse hela tiden och berätta för honom att jag kommer att fortsätta arbeta hårt för att återvända till hundra procent så snart som möjligt och ge honom den prestation han förtjänar”, skriver Javi Ruiz på sin Instagram. 

Coello på Instagram: 

”Du kommer att komma tillbaka starkare, det tvekar jag inte en sekund på”. 

Däremot är en annan stjärna, Franco Stupaczuk, tillbaka i spela. ”Stupa” missade Cascais Master efter att ha insjuknat i covid-19.

Vad det är för skada Ruiz dras med är inte känt. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: