Notification

PadelDirekt möter Office Depot — leverantören med helhetslösningar för padelanläggningar

Office Depot gör en satsning på att leverera helhetslösningar till allt från padelanläggningar till gym.
— Det är många som tänker 'papper, penna, suddigum', och kanske lite städmaterial. Men när man tittar bortom finns det så mycket mer, säger Jenny Hakala, Sales Specialist på Office Depot.

Se videon i spelaren ovan.

I programserien PadelDirekt Möter är det denna vecka dags att presentera Office Depot. Företaget som är en helhetsleverantör med skräddarsydda lösningen till företag i många olika branscher. Office Depot erbjuder bland annat profilprodukter som träningskläder och arbetskläder med tryck, kontorsetablering inklusive möbler och allt annat material.

— Det är allt från att vi erbjuder att hålla rent på arbetsplatsen till att få hjälp med kaffemaskin, att trycka upp material, och så kontorsmaterial förstås. Vi vill kunna leverera allt till arbetsplatser, vare sig den är på ett kontor eller hemma, som den ju är just nu för många, säger Regional Account Manager Ranna Georgos i PadelDirekt Möter.

Office Depot kom in i padeln för 1–2 år sedan då man kände av ett snabbt, kraftigt ökande intresse från kunder.

— Precis som vi sålt mycket saker inom golfen gick vi ut och erbjöd tjänster för padel. Det har blivit en väldigt stor sak för många företag, att ha tryck på olika grejer för padeln, säger Jenny Hakala, Sales Specialist.

Ni verkar ju ha verkligen ha allt så jag gör så här i stället och frågar, är det något ni INTE har?
— (Tystnad). Nja, det enda jag sagt nej till att beställa en gång är en markis. Men hade det varit fler markiser hade vi nog satt upp dem, säger Jenny och skrattar.

Egentligen allt förutom själva padelbanan?
— (Skratt) Ja, den har vi inte än!

De ser fortfarande inga tecken på en mättnad vad gäller beställningar och förfrågningar från kunder inom padeln.

— Vi ser fortfarande att det är en tillväxt i padeln, och kan vi bara nå ut till fler att vi just erbjuder en helhetslösning för kunden vore det en stor vinning för oss.

Läs mer om Office Depots erbjudande för idrottsanläggningar här.