Simon Vasquez och Cayetano Rocafort.
Foto: PadelDirekt
Swedish Padel Tour

Vasquez efter titeln: ”Även om vi vann denna SPT är vi inte nöjda”

ANNONS
Cayetano Rocaforts och Simon Vasquezs återförening blev lyckad.
SPT-superduon tog ytterligare en SPT-titel när Anton Andersson och Johan Brunström besegrades i raka set.

— Det känns jättebra att vara tillbaka tillsammans, vi spelade rätt så bra och har många roliga turneringar framöver. Även om vi vann denna turnering är vi inte nöjda, vi måste fortsätta jobba hårt, säger Simon Vasquez till Padel-Television.

Finalinsatsen på Swedish Padel Tour deltävling 6 i Helsingborg var minst sagt imponerande. Cayetano Rocafort och Simon Vasquez släppte bara totalt tre game och vann med solklara 6–2, 6–1.

— Vi spelade solitt och gjorde en grym insats. Men de är två toppspelare så det var en tuff match, säger Cayetano Rocafort till Padel-Television.

Siffrorna till trots slår Vasquez fast att det inte var en enkel resa till årets tredje SPT-titel. Deras totalt tionde tillsammans efter det totaldominanta fjolåret.

— Banan är väldigt snabb och vi spelade mot två stora svenskar som slår väldigt hårt, då är det aldrig enkelt att vinna, säger Simon Vasquez.

Finalsegern gav inte ”bara” en ny SPT-titel för den svensk-spanska duon — poängen som titeln ger innebär att man säkrade ett wild card till World Padel Tours deltävling i Malmö i november. Ett wild card som innebär att man går rakt in i huvudturneringen.

— Det är en väldigt speciell dag. Vi är väldigt glada för detta, säger Vasquez i sändningen.

Se alla resultat från SPT 6 i Helsingborg här.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: