Foto: Hemnet.
Nya padelanläggningar

Nybyggt padelcenter till salu — mäklaren: ”Stort intresse”

ANNONS

Är du sugen på att bli med padelhall? 
Nu finns chansen. 
I Skara ligger en nybyggd hall ute på Hemnet just nu. 

— Det har varit väldigt stort intresse. Det är många som kontaktat mig, säger mäklaren Göran Kinnander till PadelDirekt.

Ni hörde rätt. Padeln har tagit sig hela vägen i på bostadsmarknaden och Hemnets webbsida. Det är PNP stålhallar som byggt upp hallen och nu säljer den till högstbjudande.

— Det är mycket ovanligt att man lägger ut ett objekt utan att ha ett utgånspris. Men jag antar att köparna kommer att göra en marknadsanalys och buda och sedan är det högstbjudande som gäller, säger mäklaren Göran Kinnander.  

Tidigare har det gått att se hus med padelbana på tomter ute på Hemnet — men en hel hall har varken undertecknad eller Kinnander stött på. 

Foto: Hemnet.

— Nej, det är första gången för mig. Det är ju lite speciellt och en helt ny bransch, fortsätter han. 

Bakom idén och byggandet står alltså PNP stålhallar i Skara. 

— Det är ju inte affärsidé riktigt deras affärsidé så du får fråga de vad storyn bakom är. 

Hallen har legat ute i två dagar på Hemnet och har redan visats över 8 000 gånger. Driftkostnaden är 16 209 kronor i månaden och tomtarean 2 976 kvadratmeter. 

Så här skriver de själva om objektet: 

Nybyggd padelhall med hög teknisk standard och med en modern interiör design. Det finns goda möjligheter att vidareutveckla den etablerade verksamheten. Hallen är idag inredd med fyra banor av högsta kvalitet, butik, lounge, omklädningsrum med mera. Säljs i bolagsform”. 

PadelDirekt har sökt PNP stålhallar. 

Foto: Hemnet.

Foto: Hemnet.

Foto: Hemnet.

Den här artikeln handlar om: