Gänget på Padelfamiljens Månadens medlem-helg.
Foto: Petter Boström
Svensk Padel

Här är alla Padelfamiljens ”Månadens medlemmar” — samlades i helgen: ”Jätteuppskattat”

ANNONS

Sveriges största padelforum har passerat 16 000 medlemmar.
Facebookgruppen Padelfamiljen bygger sin framgång på gemenskap och i helgen arrangerade man för första gången en Månadens medlem-helg.

Varje månad utser Padelfamiljens tre administratörer Suzanne Karlsson, William Sjögren Gomez och Magnus Carlberg en ”månadens medlem” för att uppmärksamma personer som bidrar lite extra till gruppen.

— Vi har gjort det sedan januari 2020. Vi vill uppmärksamma medlemmar som är hjälpsamma, ger bra energi, engagerar sig och är förebilder på olika sätt, säger Suzanne Karlsson till PadelDirekt.

I helgen kunde man genomföra den så efterlängtade padelhelgen där ovan nämnda admins bjöd in alla som blivit Månadens medlem. En hyllningshelg man velat arrangera sedan ett år tillbaka, men som stoppats av coronapandemin.

— Det blev riktigt lyckat. Det verkade jätteuppskattat och jag tycker själv att det var jättekul. En tipptopp-helg, säger Suzanne Karlsson.

Vad har ni haft för er?
— Vi har kört padelmatcher och tränat med duktiga tränare, tränat fys och snackat strategi, quiz med padelregler, paddlat SUP. Och så bjöd vi på en överraskning med en hemlig gäst. 

Den hemliga gästen var Sverigetvåan Emmie Ekdahl som tränade gänget, som bestod av 13 månadens medlemmar, i padelstrategi och padelfys. Det blev en tuff helg fysiskt, berättar initiativtagare Karlsson.

— Vi har spelat så mycket padel. Så underbart! Nästan alla medlemmar kom redan på fredagskvällen och då spelade vi till midnatt. Vi skulle äta pizza tillsammans i hotellrestaurangen, men de fick komma ut med dem för att ingen ville gå från banorna, säger Suzanne och skrattar.

Sedan följde lördagens program (aktiviterna som nämnts ovan) som genomfördes i smågrupper med olika stationer, som avslutades med ny kvälls- och nattpadel efter en härlig middag på hotellet. Det följdes upp av ännu mer padel på söndagen, då gänget checkade ut från Åsby Hotell i Hallstahammar och åkte till Västerås Padel Arena. Administratörerna är glada att alla kroppar höll ihop.

— Ja det känns skönt att ingen skadade sig. På Åsby Hotell hade vi två banor uppbokade bara för oss hela lördagen, så det blev många timmar.

”Träffen kommer att bli större och större”

Hon berättar om Padelfamiljens egna WPT-expert Lars Erik Wallström som var bland de äldsta i den padelgalna gruppen.

— Lars Erik kom ända från Kukkola/Haparanda, han är lite äldre men spelade mer än flera andra och nattpadel både fredag och lördag. Så kul att se, sån härlig inställning och energi. 

Nu har Suzanne fått blodad tand och ser fram emot att arrangera flera evenemang med mål att träffa så många medlemmar som möjligt — det gäller bara att få tiden att räcka till då detta görs på hennes fritid.

— Den här träffen kommer att bli större och större eftersom det tillkommer en Månadens medlem varje månad, och alla som redan är det kommer att bjudas in igen. Det jag brinner för är att samla folk, det ger så mycket energi tillbaka.

Hur fungerar detta rent ekonomiskt?
— Boende fick de betala själva men resten är sponsrat. Jag har drivit projektet och fått jobba lite för att få in samarbeten så jag är väldigt tacksam för att så många företag bidragit på flera olika sätt för att få ihop det.

Till sist: Vem var bäst i buren i helgen? Tävlade ni om en ”Månadens medlem-titel”?
— Haha, nja när vi spelade turnering fick alla pris. Vi vill inte att detta ska bli en tävling, men klart att det ska nämnas att Patrik Släryd vann americanon på söndagen. Han är jätteduktig.

Alla Månadens medlemmar i Padelfamiljen

Lars-Erik Wallström - Fuengirola, Spaninen och Kukkola

Martin Reivall - Skara

Camilla M Alexandersson - Göteborg

Patrik Stringborn - Söderköping

Tom Johansson - Oskarshamn

David Wennberg - Linköping

Marlene Tivemark – Hälgholmen / Kumla

Krister Magnusson - Aplared

Viktor Birkebro - Linköping

Anna Cielo Jansson - Sant Salvador, Spanien

Patrik Släryd - Falkenberg

Mika Tegelberg - Trollhättan

Mattias Backlund - Borlänge

Therese Jangbo - Höör

Johan Sjöberg - Stockholm

Joakim Wangler - Stockholm

Peter Johansson, Örebro 

Kina Johansson, Stockholm 

Robert Strandh, Linköping

(Alla 19 hade inte möjlighet att närvara vid träffen i Hallstahammar)

Bildspel

Padelfamiljens admins William Sjögren Gomez, Magnus Carlberg och Suzanne Karlsson.

Padelfamiljens admins William Sjögren Gomez, Magnus Carlberg och Suzanne Karlsson. Foto: Petter Boström


Foto: Martin Reivall


Foto: Martin Reivall

Foto: Martin Reivall


Den här artikeln handlar om: