På bilden: Franco Stupaczuk.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Stupaczuk drabbad av covid-19: ”Mycket starka symptom”

ANNONS
Världssjuan Franco Stupaczuk, som tillsammans med Alex Ruiz har två finalplatser på WPT i år, missar Cascais Master som börjar till helgen. 
Anledningen är att ”Stupa” testat positivt för covid-19. 

Det meddelar World Padel Tour på sin hemsida. 

”Jag vet inte var jag ska börja för sanningen är att det är svårt att uttrycka något sorgligt. Jag har haft corona i mer än en vecka och med mycket starka symptom. Det har gjort att jag missat flera viktiga saker och det gör att jag också missar nästa Master i Portugal. Jag gör allt för att återhämta mig men det är svårt. Mina nära och kära tar hand om mig och gör att jag orkar ta mig igenom det här”, skriver Stupaczuk på sin Instagram. 

Eftersom anmälan för tävlingen stänger i morgon är det inte klart vem hans nuvarande partner Alex Ruiz kommer att spela med. 

”Jag önskar Alex Ruiz lycka till med sin nya partner i Portugal och förhoppningsvis kan vi tävla tillsammans igen i nästa vecka”, fortsätter han. 

Alex Ruiz har själv skickat lyckoönskningar till sin partner i en egen postning. 

Kompis, det här fotot definierar oss och snart kommer vi att slåss tillsammans igen. Nu är det dags att ta hand om dig och återhämta dig. Vi vet att det inte är lätt men ingenting kommer att ta bort lusten att gå upp och kämpa. Hela teamet är med dig”, skriver han. 


 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: