På bilden: Manu Rocafort & Cayetano Rocafort.
Foto: Franck Binistri & Viktor Andersson.
Swedish Padel Tour

SPT Helsingborg lottad — öppet för Rocafort mot Rocafort i andra omgången

ANNONS

Den sista SPT:n inför SM är lottad och redan i andra omgången kan nyligen hitflyttade Manu Rocafort få möta sin storebror Cayetano Rocafort. 

Den sjätte SPT-tävlingen i Helsingborg spelas 27-29 augusti på Helsingborg Padel veckan innan SM och lottningen är intressant. Redan i den andra omgången kan bröderna Cayetano Rocafort och Manu Rocafort få möta varandra. Cayetano Rocafort och Simon Vasquez är via ranking direktkvalificerade till andra omgången och vinner Manu Rocafort/Rikard Rååd sin match över Mac Grossman och Oliver Nilsson blir det brödramöte direkt. 

Det är också upplagt för ett eventuellt intressant möte i den andra omgången mellan Viktror Stjern/Pierre Bonfré, som också är direktkvalificerade, och talangerna Leo Hylander, 18, och Albin Olsson, 19, om de vinner sin match över Juan Martinez/Alex Regner. 

På damsidan kan comeckande Billie Gajic tillsammans med Linnéa Skymberg få möta Emmie Ekdahl/Ester Lascheras Varade (direktkvalificerade) i den andra omgången om de vinner sin match. 

Här är hela lottningen. 

Den här artikeln handlar om: