World Padel Tour Malaga
På bilden: Alejandra Salazar & Gemma Triay.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Världsettans show: ”Jag gjorde en väldigt bra match”

ANNONS

Gemma Triay dominerade finalen i Malaga fullständigt när hon och Alejandra Salazar besegrade Tamara Icardo/Delfi Brea i två raka set, 7-5, 6-2. 
Världsettan var aggressiv från start och avgjorde med allt från smashar och kickar till stoppbollar och undanläggningar. 

”Jag gjorde en bra match. Jag försökte hålla mig nära nät mot ett väldigt bra par. Vi är väldigt glada, nästa tävling ska vi bara ännu bättre”, säger Gemma Triay i World Padel Tours sändning. 

Det är parets tredje titel den här säsongen och de kliver därmed upp lika många titlar som Paula Josemaria och Ari Sanchez, samt behåller sin position som ettor på racet. Den utsålda arenan imponerades och gav världsettan Gemma Triay flera välförtjänta applåder. 

— Det känns som att hon regisserar den här filmen. Jag tror aldrig jag sett henne spela så här bra. Hon är damtourens drottning, säger Sofia Arvidsson i Viaplays sändning. 

Icardo/Brea spelade inte lika bra som de gjorde i gårdagens semifinal mot Paula Josemaria/Ari Sanchez. I första set hade paret några chanser att hänga med men när de blev brutna fram till 5-6 spurtade Triay/Salazar ifrån dem och kom aldrig tillbaka. 

Andra set var en enda lång uppvisning från Triay där hon gjorde allt rätt. 

— Vi spelade på en väldigt hög nivå i dag och vi höll den hela matchen. Det är ett väldigt bra par vi mött och allt är så tajt i toppen, vi visste att vi behövde spela perfekt i dag. Vi är väldigt glada och det är ett nöje spela jämte henne, säger Alejandra i World Padel Tours sändning. 

Förra tävlingen i Las Rozas slutade med uttåg redan kvartsfinalen för Triay/Salazar — I Malaga kanaliserade de den frustrationen och kom tillbaka på bästa tänkbara sätt. 

Den här artikeln handlar om: