På bilden: John Larsson & Christoffer Persson.
Foto: Bildbyrån & Patric Persson.
Svensk Padel

Avslöjar: Han blir Larssons nya partner

ANNONS

John Larsson har en ny partner efter uppbrottet med Pablo Figueroa. 
Han kommer att spela tillsammans med Christoffer Persson som därmed lämnar sin nuvarande partner André Schlyter. 

Jag är väldigt glad att just Christoffer ville spela ihop. Han tillhör ju en av de bästa forehandspelarna i Sverige och är en kille jag har enorm respekt för”, skriver John Larsson i ett meddelande till PadelDirekt. 

Något som också bekräftas av Christoffer Persson. 

”Jag kommer att spela med min partner André i både Ystad Padel Open och SM. Efter där så ska jag köra med John”, skriver Persson. 

Han fortsätter: 

”Det ska bli kul att spela med John, han är en otrolig kämpe som aldrig ger upp. Så jag tror vi tillsammans kan göra de jobbigt för de flesta lagen på SPT. Så det kan bli en spännande höst, skriver Christoffer Persson. 

SM blir alltså sista turneringen för det populära paret Schlyter/Persson. På SM spelar John Larsson med Daniel Appelgren. 

André Schlyter: 

”Det känns hur bra som helst. Ett gemensamt beslut vi tog då jag inte kunde garantera att jag kunde köra alla SPT:er. Persson tränar stenhårt och gör grymma framsteg, han förtjänar en sån grym partner”, skriver André Schlyter i ett meddelande. 

”Jag kommer köra lite som free agent på dem tävlingarna jag kan och om någon behöver partner: Jag tränar en del på forehandsidan så jag blir mer allsidig om det är en backhanspelare som söker partner. Är rätt sugen på bli forehandspelare”, fortsätter han. 

I Vilshärad senast gick John Larsson/Pablo Figueroa till semifinal. Schlyter/Persson fick möta Cayetano Rocafort/Jose Gaspar redan i den första omgången och åkte ut. 

Rankingen har varit frusen men är nu återigen öppen och där ärJohn Larsson rankad 6:a och Christoffer Persson 14:e. 

Den här artikeln handlar om: