World Padel Tour Malaga
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Windahl/Marina utslagna — pressade succéparet till tre set: ”Ville kasta racket i havet”

ANNONS
Daniel Windahl/Maty Marina gör återigen en bra insats i Malaga men faller i tredje set mot ett av årets stora succépar, Javi Leal/Miguel Semmler. 

Resultatet skrivs till 7-6, 6-7, 6-2 till fördel för Leal/Semmler. PadelDirekt når Windahl en dryg timma efter förlusten. 

— Jag har inte riktigt släppt förlusten ännu även om det är bättre, direkt efter matchen ville jag skicka mina rackets i havet här utanför. För det satt riktigt hårt inne, säger han i en första kommentar. 

Han fortsätter: 

— Jag tycker vi kunde ha stängt det i två set, för vi hade öppningar med det spelet vi presterade. 

Daniel Windahl med nya partnern Maty Marina är utslagna ur Malagas WPT, men de är det inte utan att ha bjudit upp till stor kamp. Efter att ha räddat trippla matchbollar i andra set och tagit det till tiebreak spelade Windahl felfri padel och förde laget till 7-1-vinst. 

— Vi schabblade bort det lite i första set men vi gör verkligen rätt saker, hade vi varit lite mer noggranna hade vi nog vunnit. Känslan var att vi skulle ta det faktiskt.

Väl i avgörande set, mot paret som genom Pre Previa och Previa varit ett av säsongens stora utropstecken, som till och med nått kvartsfinal, blev det lite för tufft. 

— Det var tajt även i sista de bryter oss i Golden Points och vi gör bra saker men får inte utdelning. Det var jävla synd, 2-3 procent mer i noggrannhet så... 

Leal/Semmler höjde sitt spel och vann de viktiga bollarna och till sist rann det i väg till, 2-6 i avgörande set. Nu väntar semester för Windahl. I hela sju dagar... 

— Ja, sen har jag tävlingar från september till december. Så det är ett späckat schema. Men nu ska jag vila och helt koppla bort padel i sju dagar med min flickvän i Norrland. 

Med en tvåtimmars-match i bena möter nu Leal/Semmler Diego Ramos/Javier Perez Morillas i Previa-finalen i kväll. 


Liveuppdatering tredje set

Resultat tredje set, Windahl/Marina - Semmler/Leal: 2-6

12.27 Förlust 2-6 för Windahl/Marina. 
Kommentar från plats: Mycket bra match av Danne. De andra vann eftersom de har varit i sådana här situationer många fler gånger. De höjde också sitt spel i det avgörande setet. 

12.23 2-5 efter Golden Point. Nu är läget jobbigt. 

12.20 Enkelt servegame fram till 4-2. 

12.15 Leal/Semmler breakar efter en Golden Point. 3-2 till det helspanska paret. En ruggigt tajt match enligt uppgifter på plats. 

12.13 Windahl/Marina hade 30-30 men lyckades inte break. 30-30 står det också i det fjärde gamet.

12.07 Windahl/Marina tar ledningen med 2-1. Lätt servegame. 

Den här artikeln handlar om: