World Padel Tour Las Rozas
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Tar titeln efter mäktig kross — direkt efter corona: ”Fantastisk uppvisning”

ANNONS

”The Martas” hade gjort sin bästa turnering på hela året och var redo att ta sin första titel i Las Rozas. 
Då tog det tvärstopp — Paula Josemaria och Ari Sanchez spelade felfri padel och körde över Marta Marrero och Marta Ortega. 

När det pratas om hur bra det unga paret Paula Josemaria/Ari Sanchez är pratas det oftast om magikern Josemaria. I Las Rozas, på det snabba underlaget, visade den Reus-födde Sanchez vad hon kan göra när hon spelar på topp.

— Tio av tio. Vilken överkörning de levererade här i finalen. Från början till slut. Paula Josemaria spelade väldigt bra men Ari Sanchez... jag tror hon missade en boll i första set och en boll i andra. Det var en fantastisk uppvisning, säger experten Sofia Arvidsson i Viaplays sändning. 

”Martas” hade breakbollar mot sig i varje eget servegame och föll till sist med 6-2, 6-1. Matchen var något speciellt på det sättet — att nästan varje game slutade med ett break. 

Kanske var det också behövligt för Sanchez att kliva fram på det sättet då Josemaria precis kommit tillbaka från att ha drabbats av Covid-19, vilket höll de borta från den förra turneringen i Valencia. 

— Jag är precis tillbaka och det har varit tufft, svårt att träna, så jag är väldigt glad att vara tillbaka. Jag vill tacka min familj, säger en tårögd Paula Josemaria i Viaplays sändning. 

Det var parets andra seger i Madrid den här säsongen. De vann även årets första turnering i april där.

— Det stämmer, Madrid verkar passa oss bra. Vi är väldigt glada just på grund av det som hände med Paula med covid, att vi lyckades komma tillbaka. Tack till min familj, tack till er, säger Ari Sanchez och pekar på sin familj på plats. 

Titeln var parets tredje för säsongen. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: