PadelDirekt i Fiskebäckskil
Simon Vasquez och Godo Diaz efter att ha tagit finalplatsen i Fiskebäckskil.
Foto: Viktor Andersson
Nintendo Fiskebäckskil Invitational

Vasquez/Diaz leende till final – hyllade legendaren efteråt: ”Häftigt”

ANNONS

Simon Vasquez och Goda Diaz log sig till final i Nintendo Invitational efter 6-1, 6-4 mot Calle Knutsson och Javi Perez. 
Paret har hittat varandra direkt. 

— Äntligen får jag stå på rätt sida med honom, säger Simon Vasquez till PadelDirekt. 

FISKEBÄCKSKIL

Simon Vasquez tillsammans med legendaren Godo Diaz har växt fram till en favorit att ta hem Nintendo Invitational i Fiskebäckskil. Efter seger mot Calle Knutsson och Javi Perez är de klara för final.

— Vi spelade taktiskt rätt och gjorde inga misstag. Det är svårt att anpassa sig och spela en annan typ av padel, Godo spelar lite mer på känsla, lite långsammare, och det är inte riktigt min spelstil så man är lite osäker ibland, med det känns bra. Man lär sig hela tiden, säger Simon Vasquez efter segern. 

Hur är det att spela med Godo Diaz — varför är det så annorlunda? 
— Han är 41 år gammal och inte lika explosiv längre så han spelar med mycket handled, lägger bollen i rätt yta. Han har så mycket rutin att han kan lägga bollen på rätt yta utan att ha de bästa slagen. Det är det han gör så bra, säger Vasquez och passar på att hylla legendaren lite ytterligare. 

— Det är häftigt att spela med honom, jag har tränat lite med honom tidigare men då alltid mot varandra. Jag har aldrig gillat att möta honom för han har så äcklig spelstil, äntligen får jag stå på rätt sida med honom. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: