Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Succé direkt för nya paret — slår ut Paquito

ANNONS

Matchen mellan Yanguas/Lamperti och Navarro/Di Nenno var jämn och innehöll både starka känslor och spektakulära poäng. Allt som en padelmatch ska innehålla. När matchen var över efter cirka två timmar firade det nybildade paret Miguel Lamperti och Mike Yanguas en plats i morgondagens kvartsfinaler av Las Rozas Open. 

Mike Yanguas och Miguel Lamperti imponerade stort när de slog ut Paquito Navarro och Martin Di Nenno i åttondelsfinalen av Las Rozas Open. 

Segern säkrade en plats i morgondagens kvartsfinal efter att ha varit det starkaste laget i det sista avgörande tiebreaket, vilket man vann med 7-5. 

Laget fick också den bästa starten på matchen och bröt Paquito Navarro och Martin Di Nennos serve snabbt i det första setet för att hålla sin egna serve och vinna setet med 6-4. 

Precis som i gårdagens sextondelsfinal mot Javi Ruiz och Arturo Coello kom Paquito Navarro och Martin Di Nenno tillbaka i det andra setet och vann klart med 6-3. 

I det avgörande setet följde lagen varandra och stundtals spelades det riktigt bra padel i värmen på Centro Multiusos de Las Rozas. Spektakulära poäng blandades med en del dispyter om poängen, främst mellan Paquito Navarro och Miguel Lamperti. 

I morgondagens kvartsfinal väntar det tuffaste möjliga motståndet för Miguel Lamperti och Mike Yanguas. På andra sidan nätet står då Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez, som vann sin match i åttondelsfinalen i tre set mot Juan Belluati och Javi Garrido. 

Den här artikeln handlar om: