Foto: Studio Padel, Youtube.
Nintendo Fiskebäckskil Invitational

Brister ut i skratt efter ”Barres” kommentar: ”Därför jag längtar så mycket till sidbytena”

ANNONS

Baharak Soleymani och Sofia Arvidsson har börjat Nintendo Fiskebäckskil Invitational på bästa sätt genom att besegra Anna Åkerberg/Carla Barciela med 6-4, 6-3. 

Efteråt var det glada miner i intervjun med sändande Studio Padel där många tittare hade uppmärksammat att ”Barre” var den enda spelaren som inte bara drack utan även åt under sidbytet. Det fanns nämligen banan att tillgå vid sidbytet. 

— Jag käkar hela tiden, det är därför jag alltid längtar så mycket till sidbytena, för att äta, skrattar Baharak Soleymani uppenbart skämtsamt.

Hon var ett enda stort leende efter vinsten. 

— Fan va gött, det var magiskt att vara ute på banan. Sköna banor, härlig stämning, mycket folk och fint väder. Det finns inte mycket att klaga på.

Hon och Sofia Arvidsson fortsatte på tåget de kört hela säsongen, vinntartåget, och är just nu utan tvekan Sveriges bästa dam-par. Alla tecken visar också på att paret, där båda var borta stora delar av fjolårssäsongen, bara blir bättre och bättre. 

— De spelar bra men det gör även jag och Sofia. Jag känner mig riktigt pigg i fötterna i dag. Vi gör det verkligen bra som lag, vi samarbetar bättre än någonsin. 

”Barre” fick också frågan om en av de nya bekantskaperna i elitpadeln i Sverige, Carla Barciela. Spanjorskan har stor erfarenhet från spel på World Padel Tour och är till vardags tränare på Helsingborg Padel. 

En trygg, säker, backhandspelare som spelar fin padel.  

Den vanliga lite skämtsamma jargongen mellan Soleymani och Arvidsson fanns också där. I slutet av matchen gick de båda på samma boll, trots att Soleymani ropade att hon skulle ta den. 

— Allt annat vore konstigt, hon gör sin grej. Man bara: `Jaja, okej´. Men det var en bra match en rolig match att spela. 

Klippet är från Studio Padel som sänder Nintendo Fiskebäckskil Invitational. Se allt här.  

Se Anna Åkerbergs vackra stoppboll i spelaren nedan. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: