Nya padelbanor

Tinder öppnar gratis dejting-padelbana i Stockholm

ANNONS
Nu kan du padeldejta helt gratis i Stockholm.
På onsdagen öppnar nämligen Tinder en singelpadelbana, vilket cafe.se var först att berätta om.

Ja, det är onekligen ett intressant koncept som testas av den kända dejting-appen Tinder. 

Det du behöver göra för att boka banan helt utan kostnad är att vara medlem och surfa in på tinderpadel.se. 

Enligt cafe.se blev det fem gånger vanligare att använda ordet ”padel” i den personliga beskrivningen i sin Tinder-profil under 2020. Nu vill Tinder förena nytta med nöje — träning med dejting — genom att uppmana till padeldejting. 

Men vänta inte för länge — banan i Skanstull är enligt samma sajt bara öppen resterande dagarna av juli. Tråkigt för singeln som hunnit åka på semester redan...

— Pandemin fick våra medlemmar att utveckla nya kreativa sätt för hur de kunde träffa människor och just padel är perfekt för en dejt utomhus. Eftersom banor ofta är bokade månader framöver, hjälper vi nu till och slår ett slag för dig med hjälp av den här nya padelbanan, öppen för Tinders alla medlemmar. Så oavsett hur bra din backhand och volley är, eller hur väl du servar upp din öppningsreplik, så gör dig redo att matcha någon ny, säger Renate Nyborg, General Manager EMEA, Tinder.

Banan ligger på Ringvägen 100 i Stockholm, precis intill Skanstullsbron som tar dig från Södermalm till Gullmarsplan/Hammarby Sjöstad. Själva banan är från Instantpadel, de mobila banorna som PadelDirekt tidigare berättat om.


Foto: Tinder Padel. Notera texten på nätkanten!


Foto: Tinder Padel


Den här artikeln handlar om: