Daniel Windahl och Exe Mourino.
World Padel Tour

Windahl om succén i Marbella: ”Hade varit det bästa jag presterat på WPT”

ANNONS

Daniel Windahl och Exequiel Mourino är en ”perfect match” fyra matcher in i samarbetet — duon är klar för Previa-final i Marbellas WPT Challenger.

Mot Pedro Melendez och Jamie Menendez vann Windahl/Mourino i kvalomgång 2 — parets fjärde raka match tillsammans på La Canada i Marbella — med 6–4, 6–2.

Nu krävs bara en ynka seger till för att Daniel Windahl ska nå en huvudturnering på World Padel Tour — men då ska vi första komma ihåg att en Challenger är något helt annat än de ”vanliga” turneringarna, det vill säga Open.

— Det vore något jag aldrig gjort genom att kvala in, och något som i så fall hade varit det bästa jag presterat på WPT vilket det redan egentligen är eftersom vi tagit fyra raka vinster”, skriver Daniel Windahl i ett sms till PadelDirekt.

Kan du berätta vad nyckeln är till att ni spelar så bra tillsammans?
— Vi båda förstår varandra väldigt bra. Vi använder varandra styrkor mycket. Sen lägger han upp mycket för mig och när jag väl är i den formen jag är så hittar jag en bra anspänning.

Nu väntar Pedro Meléndez Amaya och Jaime Menéndez Gil klockan 09.30 på onsdagsförmiddagen. Daniel Windahl är enda svensken kvar i tävlingen.




📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: