Vilshärad padel.
Foto: Vilshärad Padel
Swedish Padel Tour

Fri entré på SPT Vilshärad i morgon — så många släpps in

ANNONS

Det kan bli något av en publikfest i Vilshärad på onsdag och torsdag. På måndagskvällen berättar Svenska Padelförbundet för PadelDirekt hur många som tillåts på SPT-området.

— Ja, vi har glädjande nyheter kring publikläget. Vi kommer kunna ta in publik på SPT i Vilshärad. Vi kommer släppa in max 600 personer om dagen och det blir med fri entré, säger Kent Persson, press- och kommunikationsansvarig på Svenska Padelförbundet.

Det är årets första utomhustävling på Swedish Padel Tour, och även första gången startfältet öppnas upp efter de hårda coronarestriktionerna. För första gången spelas SPT Challenger — som redan är i full gång — dagarna innan A-klassen på årets femte deltävling startar på onsdag.

— Vi ser verkligen fram att låta publik få se de svenska toppspelarna. Det här har både vi och spelarna längtar efter. SPT i Vilshärad har förutsättningar att bli både en publik- och tävlingssuccé, säger Kent Persson.

Han tillägger:

— Vi välkomnar därmed padelintresserade till tävlingen och ser verkligen fram emot att äntligen kunna träffa både spelare och publik. 

Han är noga med att poängtera att arrangemanget kommer att genomföras på ett tryggt sätt. 

— Det är fortsatt viktigt att vi alla tar ansvar för att smittspridningen fortsätter vara stabilt låg, avslutar Persson.

PadelDirekt kommer att vara på plats i Vilshärad och rapportera från de hetaste händelserna och matcherna.

Den här artikeln handlar om: