Ivsn Ramirez och Mike Yanguas.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Dubbla separationer på WPT — triss i stortalanger på marknaden

ANNONS
Det har varit ett av säsongens absoluta utropstecken, Miguel Lamperti, 43, tillsammans med Arturo Coello, 19. Trots det, drygt halva säsongen in, bryter de upp. 
Bara någon timme senare meddelar Miguel Yanguas att han och Ivan Ramirez går skilda vägar.

Nu spekuleras det hej vilt kring vilka nya konstellationer som vi får se i nästa deltävling på World Padel Tour, Las Rozas Open 19–25 juli. 

Parar veteranen Miguel Lamperti ihop sig med sin namne Yanguas? 

Arturo Coello fick ett enormt genombrott i början av säsongen, kan det bli 14-rankade Javi Ruiz som tar över Lampertis ”papparoll”?

Coello skriver på Instagram: 

”Jag vill meddela att Miguel Lamperti och jag kommer att fortsätta på olika vägar. Det är otroligt vad du har gett mig både känslomässigt och professionellt, jag tar med mig dina råd och våra starka ögonblick tillsammans. Jag önskar dig det bästa idag och alltid. TACK FÖR ALLT MIGUEL”, skriver Coello.

I en stor intervju med PadelDirekt i våras fanns det inga andra planer för Coello än att fortsätta med Lamperti. Vi ställde ändå frågan om ett ungt par som många padelfans drömmer om: Arturo Coello/Agustin Tapia.

Allt oftare nämns Tapia och Coello som ett nytt superpar 2022, hur låter det för dig?
— (Tystnad) Jag tänker bara på nutiden nu. Han är ung precis som jag, så någon gång i framtiden kanske vi bildar ett par, svarade Coello.

Miguel Yanguas avslutar sitt samarbete med Ivan Ramirez med att spela Marbella Challenger tillsammans denna vecka. Parallellt med WPT-challengern i Marbella kommer Yanguas att gå ut med vem hans nya partner blir.

”Marbella-turneringen kommer att vara den sista som Iván och jag spelar! Vi kommer att njuta mycket av det tillsammans! Jag har lärt mig mycket och jag önskar dig alltid det bästa! Tack från hjärtat för att du tror på mig! Om några dagar kommer jag att tillkännage min nya partner”, skriver ”Mike” Yanguas på Instagram



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: