Tamara Icardo.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Icardo/Brea tar sin andra WPT-titel — i Icardos Valencia

ANNONS
Tamara Icardos säsong utvecklar sig till en allt charmigare saga för varje tävling som går.
Tillsammans med Delfi Brea fick hon på söndagsförmiddagen fira årets andra titel på World Padel Tour — i sin hemstad Valencia.

Finalen innehöll allt en tittare kan önska sig. Absolut världsklass i tre rafflande set. Eller ja, Tamara Icardo och Delfi Brea körde faktiskt över Gemma Triay och Alejandra Salazar i andra set. 6–1 slutade mittenronden efter att Triay/Salazar vunnit första set i tiebreak, 7–6.

I avgörande set blev det återigen jämnare, men Brea/Icardo var det starkaste paret i dag och vann med 6–4. Tamara Icardo som är uppväxt och fortfarande bosatt i Valenacia kan nu titulera sig WPT-mästare på hemmaplan.

— Jag är glad att få spela i min stad med min familj och pojkvän på läktaren. Jag kommer att spela med stor entusiasm, sade Icardo till Padel Alto inför helgen.

Duon har faktiskt lyckats vinna två raka inomhusturneringar i rad: först Santander Open, nu Valencia Open. Utomhus har det inte gått riktigt lika bra för paret som seglar upp som starka utmanare till dampadel-tronen 2021.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: