Foto: Viaplay
World Padel Tour

Se läckra finalslaget som fick Lebron göra high five med Sanyo

ANNONS
Allt var upplagt för en drömfinal — och som tungviktsmötet Bela/Sanyo–Galan/Lebron levde upp till de uppskruvade förväntningarna.
Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez visade sin storhet i avgörande set och tog säsongens tredje titel på World Padel Tour.

Se Sanyos vinnarslag som får spelarna att skratta i spelaren ovan.

Ikonerna vann med 7–6, 3–6, 6–4 över Ale Galan och Juan Lebron. Det var ett finalmöte som så många hade väntat på sedan säsongsstarten i april — och alla önskningar om en av historiens på förhand mest högkvalitativa drabbningar infriades i Valencia Open.

I andra set vid underläge 3–5 för Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez inträffade en händelse som man sällan ser i professionell idrott. Juan Lebron — känd för att psyka sina motståndare snarare än att hylla dem — blev så imponerad av Sanyos sidoglas-glas att han gick fram till nätet och körde en high five med den argentinske forehand-ikonen.

— Det är helt sinnessjukt, utbrast Viaplay-kommentatorn Emil Jungåker när Gutierrezs slag passerade Lebron på utsidan.

De unga spanska superstjärnorna Ale Galan och Juan Lebron tog strax därefter hem andra set, men tvingades alltså till slut se sig besegrade av padelvärldens kanske mest populära lag. Belasteguin och Gutierrez har därmed vunnit lika många World Padel Tour-titlar denna säsong som just Lebron/Galan — tre stycken. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: