Foto: Bildbyrån/World Padel Tour
America VS Europe

Fler biljetter till America vs Europe släpps: ”Intresset är enormt”

ANNONS

De tidigare restriktionerna begränsade publikantalet till 500 personer och biljetterna sålde slut på bara tio minuter. I dag släpps fler biljetter.
— Just nu ser vi ut att kunna ta in strax över 1000 personer, säger EFI:s Gustaf Straht till PadelDirekt.

12.00 gäller det att vara redo — då kommer biljetter finnas tillgängliga på ticketmaster.se. Kommunikationsansvarig för båda evenemangen är Gustaf Straht och han berättar att intresset är riktigt stort. 

— Intresset för padelveckan är enormt. Hur många biljetter vi kan sälja beror lite på hur stora grupper folk kommer i. Om alla bokar i större grupper kommer vi kunna ha in fler eftersom restriktionerna om social distansering gäller per sällskap och inte per person, säger Straht.

Två svenskar deltar bland världsstjärnorna i America vs Europe. Se laguppställningarna här.

Datum

  • Euro Finans Invitational: 27–28 juli
  • America vs Europe: 29–31 juli

Trots att publiktaket höjts till 3000 gör de rådande restriktionerna om social distansering att det blir klart färre än så på läktarna i antalet biljetter som finns tillgängliga. De biljetter som kommer finnas tillgängliga är veckobiljetter om fem dagar för båda tävlingarna samt två-dagarspass till Euro Finans Invitational.

— Det är en klurig situation och vi förhåller oss till de riktlinjer och restriktioner myndigheterna har satt upp. Vi bevakar situationen konstant och vill så klart göra det möjligt för så många som möjligt att besöka padelveckan. Det kommer vara en folkfest och ett padelevent i världsklass och så fort vi har möjligheten kommer vi tillgängliggöra fler biljetter, säger Gustaf Straht, kommunikationsansvarig.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: