På bilden: Paquito Navarro & Juan Martin Diaz.
Foto: Viktor Andersson.
Padel-EM

Paquito efter EM-guldet: ”Fantastiskt att få göra det med min idol”

ANNONS
Det var väl i princip klart redan innan turneringen började att Spanien, överlägsna Spanien, skulle vinna EM-guld i både den individuella tävlingen och lagtävlingen. Nu finns det också på papper. PadelDirekts EM-bevakning presenteras av RS

Symboliskt nog var det storstjärnan Paquito Navarro och legendaren Juan Martin Diaz som ficka avgöra det hela. De vann sin match mot Italien med 2-0 i matcher. 

PadelDirekt fick prata med en leende Paquito Navarro efter matchen. 

— Att få spela med Juan Martin Diaz är otroligt, han är min idol sedan jag var ett barn, det var helt fantastiskt, säger Paquito Navarro. 

Den avgörande matchen städades som väntat av enkelt. 6-1, 6-2 till Navarro/”JMD” mot Lorenzo Di Giovanni och Riccard Sinicropi.

— Att få spela med honom och vinna finalen mot Italien gör detta till en perfekt turnering. Jag är så glad, fortsätter han. 

Den tredje och sista matchen spelades inte ens — för det var ju redan avgjort. Men i eftermiddag kliver Juan Martin Diaz och Paquito Navarro återigen ut på banan — då mot varandra. I finalen av den öppna klassen ska Paquito tillsammans med Alex Ruiz försöka ta dagens andra EM-guld. ”JMD” spelar då med Jorge ”Coki” Nieto. 

— Vi möter varandra i kväll och det kommer bli tufft och svårt för de är ett väldigt bra par, men vi kommer försöka vinna och göra vårt bästa.

I den första matchen i lag-EM-finalen vann just ”Coki” Nieto med Alex Ruiz mot Lorenzo Di Giovanni och Riccard Sinicropi med 6-3, 6-1.

Det kan också tilläggas att Paula Josemaria och Ari Sanchez vann den individuella finalen redan i morse. De besegrade Eli Amatriain/Victoria Iglesias. 



RS Sports lanserar egen klädlinje i sommar. Få förtur till lanseringen av RS Sportswear Collection här.

Den här artikeln handlar om: