Maxi Sanchez och Luciano Capra.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Sanchezs första WPT-titel sedan 2019: ”Kunde inte vara lyckligare”

ANNONS
Både Maxi Sanchez och Luciano Capra tog sina första segrar sedan 2019 när Valladolids WPT-Masters avgjordes tidigare i dag.
Paret som inte ens hade varit i semifinal i år besegrade Juan Tello/Federico Chingotto i två raka set, 6-3, 6-4.

”Uppnått!!!!!!!! Första plats och årets första seger. Jag kan inte vara lyckligare. Tack Luco Capra”, skriver Maxi Sanchez på sina sociala kanaler.  

Vilken turnering det blev för paret Sanchez/Capra, och som de har förtjänat det. På resan fram mot finalen har de bland annat slagit ut stora namn som Pablo Lima/Agustin Tapia samt Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez. 

Paret som inför säsongen spelade med helt andra partners, Maxi med Adrian ”Tito” Allemandi och Capra med Pablo Lijo, har verkligen hittat hem med varandra. De har gått från klarhet till klarhet, nått två kvartsfinaler, och kröner nu detta med att vinna årets andra Masters på World Padel Tour. 


På damsidan tog Alejandra Salazar och Gemma Triay sin andra titel för säsongen. I finalen besegrade de Paula Josemaria och Ari Sanchez med 6-3, 6-3. 

”Mästare. Det är så många känslor som snurrar en sån här vecka. Jag är glad att spela sida vid sida med Alejandra Salazar. Vi är ett fantastiskt lag”, skriver Gemma Triay på sina sociala kanaler. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: