Smilla Lundgren (tv) och Amanda Girdo.
Foto: Privat
Svensk Padel

SPT-talang blir krönikor på PadelDirekt.se

ANNONS

PadelDirekt kan stolt presentera vår första renodlade krönikör:
Ingen mindre än SPT-spelaren Smilla Lundgren.
— Jag har mycket åsikter att dela med mig av, säger 19-åringen.

Hon är ett av Sveriges allra största framtidslöften och har trots en allvarlig knäskada för ett och halvt år sedan gjort flera fina matcher på Swedish Padel Tour under våren.

Men Smilla Lundgren har utöver kärleken till padel även ett stort intresse för att skriva, och kommer framöver att bjuda PadelDirekts läsare på krönikor om en väldig massa olika ämnen.

— Jag har mycket åsikter att dela med mig av och tycker att det är jättekul att skriva så jag är jätteglad över att få frågan, säger Smilla Lundgren.

Du har nämnt tidigare att du tagit skrivkurser på gymnasiet, men det här blir första du skriver professionellt?
— Ja precis, och jag ser det 
absolut som en utmaning. Jag är en perfektionist som vill gå igenom mina texter om och om igen. Det känns nervöst nu i början men det ska bli superkul, verkligen.

Hon tillägger sedan utan att få frågan (jag lovar).

— Sen tycker jag att PadelDirekt är det bästa forumet för alla som följer padel. Man får snabb information om det mesta som händer i padelvärlden.

Det värmer att höra. Du är inte bara snäll nu?
— Nej verkligen inte. Det ska ni ha!

Smilla Lundgrens första krönika publiceras närmaste dagarna och då berättar hon med egna ord mer om sig själv och vad hon planerar att skriva om. Hennes mål är att krönikera minst ett par gånger i månaden.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: