På bilden: Ari Sanchez.
Foto: World Padel Tour.
Padel-EM

Glädjebeskedet: Biljetterna till EM gratis

ANNONS
Det är många som skrivit till oss på PadelDirekt och undrat om hur man får tag på biljetter till EM i Marbella som inleds med herrarnas kval nu på lördag. 
Här är svaret: Biljetterna är gratis. 

PadelDirekts EM-bevakning presenteras av RS

Detta bekräftas i ett mejl från det Internationella Padelförbundet, FIP.

”Biljetterna till de besökande kommer att vara gratis tills maxantalet är nått”, skriver FIP i ett mejl till PadelDirekt. 

Det är ännu oklart exakt hur insläppet till EM-området kommer att kontrolleras, men det mesta pekar mot att man helt enkelt håller koll på antalet besökare vid entrén. FIP har tidigare meddelat att de siktar på att ta in 1500 personer i publiken på det område där EM spelas. 

De allra senaste uppgifterna som nått PadelDirekt är att spelort blir området vid köpcentret La Canada i Marbella. Samma plats som Marbellas WPT-Master spelades på fram till och med kvartsfinal. 

Om det även kommer att spelas EM-matcher vid klubben: Club de Tenis vid Puente Romano, spelort för kvartsfinalerna och framåt i Marbella, är än så länge oklart. 

På bilden: Bea Gonzalez vid La Canadas padelbanor.På bilden: Bea Gonzalez vid La Canadas padelbanor. Foto: World Padel Tour.


RS Sports lanserar egen klädlinje i sommar. Se kollektionen och förbeställ här.

Den här artikeln handlar om: