Martin Nilsson, Filip Björne och Viktor Andersson.
Padel-EM

PD:s EM-trupp: ”En av de största mediasatsningarna i padeln”

ANNONS

PadelDirekt har sedan starten i höstas blivit Sveriges största nyhetssajt för padel.
Om en vecka är det dags för oss att bevaka vårt första internationella mästerskap — och det blir en storsatsning från ESMG med tre reportrar på plats i Marbella och egen EM-studio som har premiär nästa vecka.

PadelDirekts EM-bevakning presenteras av RS

PadelDirekts reportrar Viktor Andersson och Martin Nilsson samt vår internationella systersajt Padel Altos Filip Björne anländer till den spanska EM-orten Marbella 25:e juni, dagen innan det svenska herrlandslaget kliver in EM-kvalet. I tio dagar kommer våra utsända befinna sig på den spanska solkusten och bland annat leverera matchartiklar, reportage och videointervjuer.— Det här är en av de största mediasatsningarna som gjorts inom padel. Att vi har både PadelDirekt och Padel Alto på plats för att bevaka padel-EM är fantastiskt för den svenska och internationella padelpubliken, säger Max Andersson, Head of Media på Everysport Media Group (PadelDirekt är en del av ESMG).

Under nästa vecka snackar vi upp mästerskapet i vår nybyggda EM-studio, där vi gästas av Robin Söderling, de båda förbundskaptenerna Jonas Björkman och Mari Andersson samt flera svenska stjärnspelare. PadelDirekts EM-studio görs i samarbete med RS Padel och kommer att bestå av två avsnitt.

— Vi toppar även upp med EM-studion för att snacka upp och ge inblick om allt inför mästerskapet i Marbella, säger Max Andersson.

EM-slutspelet pågår 28 juni–4 juni. Svenska damlandslaget är direktkvalificerat, medan de svenska herrarna måste ta sig igenom ett kval som pågår 26–27 juni. Sex nationer ingår i kvalet, varav de fyra bästa går vidare till slutspelet.

I skrivande stund har inte Internationella Padelförbundet presenterat varken lottning eller spelschema för Europamästerskapet.


RS Sports lanserar egen klädlinje i sommar. Se kollektionen och förbeställ här

Den här artikeln handlar om: