Paula Josemaria & Ariana Sanchez.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Josemaria efter finalvinsten: ”Har tagit hjälp av psykolog”

ANNONS

Paula Josemaria/Ariana Sanchez blev det första paret att nå två titlar på damsidan på World Padel Tour den här säsongen. 
I sin tredje final för året, efter 6-2, 6-3 mot Patty LLaguno och Virginia Riera, blev Josemaria/Sanchez vinnare av Marbellas WPT Master. 

— De var helt enkelt det bästa paret i dag. De lyfter varandra och ser ut att ha roligt. Llaguno/Riera var också lite bleka i dag, säger Viaplays expert Sofia Arvidsson i sändning. 

Slutspelet och således också finalen spelades på Puente Romano, arenan där padel-EM hålls om lite drygt två veckor.

För Ariana Sanchez var segern känslosam och hon berättade efteråt att de inte varit nöjda med sitt spel i de senaste turneringarna. Det vattnades i hennes ögon och hon fick stödja sig mot Josemaria under segerintervjun. 

— Den här segern var viktig för oss, vi har inte spelat bra i de senaste turneringarna och har jobbat hårt. Vi har spelat på en hög nivå och det är den bästa turnering vi har spelat tillsammans, säger Ariana Sanchez i World Padel Tours sändning. 

Paula Josemaria var matchens spelare och klev fram under de viktiga bollarna. Framförallt i det svåra sista gamet när paret skulle serva för matchen. 

— Min psykolog har hjälpt mig mycket med det. Jag vet att jag får många lägen under en match och jag tycker att jag har förbättrat den delen av mitt spel, säger hon. 

Sett till matchbilden var segern rättvis. Josemaria/Sanchez vågade mer, stod för färre misstag och var bäst när det gällde. Riera/Llaguno, tourens kanske minst misstagsbenägna par, stod för för många oprovocerade misstag denna final. 

Se glädjescenerna när Josemaria/Sanchez vinner i spelaren ovan. 


Vill du veta allt om World Padel Tour — läs PadelDirekts stora guide. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: