Foto: First Camp
Nya padelbanor

Här är hela We Love Padels satsning — etablerar 40 nya banor

ANNONS

Stockholmsbaserade padelaktören We Love Padel gör en stor satsning och etablerar ett 40-tal nya banor i Sverige, från norr till söder. Först ut bland invigningarna var banorna på Skara Sommarland Padel som invigdes under nationaldagshelgen.

— Vårt mål är att skapa glädje, för oss är vinnaren på planen alltid den med det största leendet, säger We Love Padels VD Kalle Setterberg.

Flera av banorna i We Love Padels etableringssatsning sker i samarbete med First Camp, Parks & Resorts och Scandic, för att nämna några. De flesta banorna kommer kunna bokas genom appen Playtomic.

Sport Bemanning får uppdraget att bemanna anläggningarna, och kommer att göra det tillsammans med lokala föreningar på respektive ort. Genom detta upplägg gynnas lokal idrott, driften blir väl omhändertagen och samarbeten breddas. På de olika platserna arrangeras tävlingar och turneringar för alla typer av spelare i alla åldrar.

— Att vi på Sport Bemanning har fått förtroendet att bemanna dessa banor är ett uppdrag vi verkligen gläds åt, säger Malin Österström, vd vid Sport Bemanning.

Satsningen startar i år, och framöver kommer du kunna möta Sport Bemannings personal på 15 platser i Sverige — från Luleå i norr till Svalöv i söder.

Denna vecka fortsätter kedjan av invigningar, bland annat First Camp Ånnaboda (Örebro) och First Camp Hökensås (Tidaholm).

Nästa vecka invigs banor på First Camp Kolmården (Norrköping).


We Love Padels satsning


First Camp City - Stockholm

First Camp Ånnaboda - Örebro

First Camp Hökensås - Tidaholm

First Camp Arcus - Luleå

First Camp Nydala - Umeå

First Camp Kolmården - Norrköping

First Camp Löttorp - Öland

Sickla Padel - Sickla

Kristinehamn GK

Scandic - Kungens Kurva

Vildmarkshotellet

Skara Sommarland

Furuviken

Den här artikeln handlar om: