Padel i Båstad 2019.
Foto: Bildbyrån
America VS Europe

Biljettssläppet för Superveckan i Båstad framskjutet: ”Otroligt tryck”

ANNONS

Det planerade biljettsläppet för Euro Finans Invitational och America vs Europe blir framskjutet. Biljetterna, som skulle ha börjat säljas på måndagen, släpps senare i veckan.

Antalet som anmält sitt intresse på förhand har varit stort och tillsammans med biljett-distributören Ticket Master har de beslutat flytta biljettsläppet några dagar framåt.

Detta för att ge så många som möjligt chansen att se tävlingarna. 

Det tidigare utannonserade datumet 7 juni för biljettsläpp blir framflyttat. Planen var att släppa en första omgång biljetter men efter dialog med biljett-distributören Ticket Master släpps biljetter den 11 juni för båda eventen (Euro Finans Invitational och America vs Europe) under ”superveckan” i Båstad.  

”Det är ett otroligt tryck och det är superroligt. Samtidigt så är det en utmaning att planera i tider som  dessa och vi är såklart besvikna att inte kunna släppa biljetter som planerat på måndag den 7:e men hoppas istället kunna göra desto fler människor glada när vi väl släpper biljetter”, säger Gustaf Straht,  Kommunikationsansvarig för Euro Finans Invitational samt America vs Europe. 

”De som anmält intresse på förhand via någon av hemsidorna kommer inför biljettsläppet få information om hur man går tillväga för att säkra sina biljetter på förhand”·. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: