Simon Vasquez, Calle Knutsson & Daniel Windahl.
Foto: Viktor Andersson & World Padel Tour.
World Padel Tour

Alla svenskar utslagna ur Marbellas WPT

ANNONS

En tajt tresetare men det är slut i Marbellas WPT-tävling även för Simon Vasquez med partnern Johan Bergeron. 
Matchen mot Pedro Vera/Aitor Garcia slutade med förlust 4-6, 6-2, 3-6. 

Därmed blev det ingen andra raka Previa (huvudkval) för Vasquez/Bergeron. Ingen skugga ska dock falla på paret. De mötte en mycket meriterad duo där Vera är rankad som nummer 106 i världen och Garcia som nummer 112. 

Både Vera och Garcia har dessutom varit långt framme i Previa vid ett flertal tillfällen och så långt fram som i Previa-final i Barcelona i fjol. 


Det hade gått som på smort för Daniel Windahl och Calle Knutsson i Marbellas WPT. Två matcher två enkla segrar. 
Men mot det betydligt högre rankade paret Jaime Munoz Enrile/Javier Garcia Mora, två unga spanska spelare, fick resan ett abrupt slut. Resultatet skrevs till 6-2, 6-1. 

”Jag tycker att vi hade kunnat sätta ännu mera klorna i den här matchen och vi hade kunnat stanna kvar bättre men tyvärr lyckades vi inte så det känns ganska surt”, säger Calle Knutsson i ett röstmeddelande.

Också Daniel Windahl och Calle Knutsson ställdes mot ett riktigt starkt par under söndagsmorgonen. Jaime Munoz Enrile och Javier Garcia Mora är rankade 95:a respektive 96:a i världen, tar sig ofta förbi Pre Previa och tog till exempel ett set av succéparet Miguel Semmler/Javi Leal under den senaste WPT-turneringen i Santander. 

”Det har varit tuffa pix i dag. Ett par som spelat väldigt bra i år och de spelade väldigt stabilt och bjuder på väldigt få misstag dessutom smashade backahandspelaren (Javier Garcia Mora) väldigt bra på de höga lobbarna”, fortsätter Knutsson.

Den här artikeln handlar om: