Simon Vasquez / Johan Bergeron.
Foto: PadelDirekt / World Padel Tour
World Padel Tour

Mäktig svenskdag i Marbellas Master: ”Höga på energi”

ANNONS

Vilken svenskdag på Marbella och då menas inte för alla svenska semesterfirare som gillar Marbella utan för de svenska elitspelarna i padel.

”Det är väldigt kul med padel, speciellt när det går bra, jag känner att jag är i form. Jag och Johan kände faktiskt att vi hade en dålig dag i dag, att vi kanske inte riktigt var vår bästa version men vi lyckas vinna och det tyder på många steg framåt i utvecklingen. Man måste kunna vinna matcher även under dåliga dagar och det gjorde vi i dag. Det är vi extremt glada för”‚ säger Simon Vasquez i ett röstmeddelande. 

”Jag känner mig lite slut i huvudet men jag kommer att vara mycket piggare i morgon”, säger Simon Vasquez till Patric Perssons Instagram, efter dagens andra vinst. 

Efter en ny enkel seger för Simon Vasquez och Johan Bergeron är de precis som Daniel Windahl och Calle Knutsson vidare till förkvals-final (Pre Previa) på Masters i Marbella. Det är första gången i år som båda ”svenskparen” är vidare samtidigt. 

Mot Raul Medina Lopez och Daniel Luna Peinado skrevs resultatet till 6-3, 6-2.
Vasquez räddade en breakboll med en mäktig vibora i andra set för 2-1 och sedan bröt paret fram till 3-1 i game. Därifrån var sträckan rätt så rak mot ytterligare en seger. 

Vasquez/Bergeron spelar 10.30 i morgon. 


Daniel Windahl och Calle Knutsson vann lite tidigare det sällsynta nordiska mötet mot finländaren Max Sjövall i Marbellas Masters-WPT. 

”De var rätt trötta samtidigt som vi var pigga och höga på energi”, skriver Daniel Windahl i ett sms. 

Mot Sjövall och den tidigare topp 30-spelaren Jordi Munoz blev det ytterligare en enkel seger — resultatet skrevs till 6-2, 6-1 och det helsvenska paret är därmed klara för sin andra förkvalsfinal för säsongen — den förra vann dem. 

I morgon möter Windahl/Knutsson Jaime Munoz Enrile och Javier Garcia Mora klockan 9.30. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: