På bilden: Nicolay Mäkinen, SmashCenter och Henrik Söderberg, PDL.
Foto: PadelSmash.
Nya padelanläggningar

SmashCenter i mäktig sammanslagning med PDL — nu har Frihamnens utebanor öppnat

ANNONS

SmashCenter, som kom in i padelvärlden med enorm kraft i februari när de berättade om en stor satsning på uteanläggningar i Sverige fortsätter att gå framåt. 
De går ihop med jätteaktören PDL Group. 

Den gemensamma satsningen fokuserar främst på den finländska marknaden under PDL:s paraply, samtidigt kommer PDL och SmashCenter tillsammans att utveckla satsningen på utomhuspadel under det gemensamma namnet PDL Smash.

— Efter en intensiv och extremt rolig period så är det nu är det dags att växla upp och nå nya mål. För oss var PDL, med sin långa erfarenhet, breda kunskap och starka ägare det givna valet när vi tittade på samarbetspartners för att kunna göra en accelererad satsning i Finland och Sverige. När vi sedan fick möjlighet att träffa teamet bakom PDL så var det ett enkelt beslut att ta, berättar Nicolai Mäkinen, grundare av SmashCenter i ett pressmeddelande. 

Henrik Söderberg, VD på PDL Group, fortsätter:

— SmashCenter har på kort tid byggt upp en imponerande verksamhet och vi ser verkligen fram emot detta samarbete som gör att vi ytterligare kan bredda vårt erbjudande.

PDL Smash Frihamnen består av 6 utomhusbanor som öppnade i torsdags.  Utöver Frihamnen ingår även Smashcenters anläggningar i Rotebro, Arvika, Gävle och Haparanda i samarbetet.

"Att även få med PDL för att utveckla satsningen på utomhuspadel känns som en extra bonus. Vi är otroligt glada och stolta över att kunna få göra denna resa tillsammans med världens största padelaktör” avslutar Nicolai Mäkinen. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: