Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Legendaren byter partner: ”Kommer gå tillbaka till högersidan”

ANNONS

Det händer saker i padelns toppskikt. Den förre världsettan Marta Marrero har beslutat sig för att sparka tränaren Juan Alday efter nästan tio år tillsammans. 
På Instagram skriver hon känslosamt om avskedet:

”Det hela började för nästan tio år sedan, när jag började med padel. Jag var en nybörjare och träffade en tränare som lärt mig allt jag vet om den här sporten. Tillsammans växte vi och utvecklades, vägen har fört med sig många glädjeämnen, många drömmar uppfyllda, men även tårar, ilska, tryck, krav, men alltid med mycket respekt, tillgivenhet och i en iver att lära och utvecklas från varandra. Idag är dagen då våra vägar skiljs professionellt, men du kommer att fortsätta att finnas i mitt liv”, skriver Marrero bland annat. 

Det har inte riktigt lossnat för Marta Marrero den här säsongen tillsammans med Marta Ortega. Paret som 2019 dominerade världspadeln 2019 har inte ens nått semifinal så här långt den här säsongen.

Det händer saker också på herrsidan. Där har legendaren Juan Mieres, numera rankad 40:e i världen men en tidigare storspelare, hittat en ny partner efter uppbrottet med Alvaro Cepero. 

”Min nya partner är Martin ”The Hammer” Pineiro. Jag kommer gå tillbaka till högersidan med Martin. Jag kommer att träna hårt för att vara mitt bästa jag i den positionen för att bli en bra partner. Kom igen ”Hammer”, skriver Juan Mieres på Instagram. 

Martin Pineiro är rankad som nummer 30 i världen. Pineiro har under det senaste året var i Sverige flera gånger — till exempel under försäsongsturneringen Icaniwill Invitational. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: