NK-huset i Göteborg.
Padelutrustning

Öppnar padelbutik på NK: ”En inspirerande shoppingupplevelse”

ANNONS

På onsdag öppnar Nordens största padel-e-handlare en fysisk butik i NK-huset mitt i Göteborg.
— Tanken är att skapa en inspirerande shoppingupplevelse, säger Racketspecialisten marknadsansvarige Magnus Engardt.

Racketspecialisten slår upp dörrarna för sin andra butik. Den befintliga ligger i Solna, men den som öppnar på NK i centrala Göteborg blir något helt annat. Premiärdag är satt till 2 juni.

— Göteborg är ett padelmecka så det känns extra kul att vi nu kommer att ha en fysisk närvaro även där. Det kommer att bli en popup-butik på 50 kvadrat som är öppen i två månader, säger Magnus Engardt, marknadsansvarig på Racketspecialisten.

Här ska det vara full aktivitet hela sommaren — du ska inte enbart lockas av att gå dit och känna på rackets.

— Det kommer att se helt annorlunda ut. Butiken blir knuten till aktiviteter via våra sociala medier och besökare kan tävla om signerade padelracketar.

Varför väljer ni just NK?
— Vi vill nå ut med vårt varumärke till NK:s befintliga kundbas. Och eftersom vi är Nordens största aktör inom padel hoppas både vi och NK kan stärka varumärkena tillsammans. Vi kände att NK är ett varumärke som vi tycker det är kul att förknippas med, säger Engardt.

Intresset för padelrackets och padelskor har varit extremt senaste året. Magnus Engardt, delägare och marknadsansvarig på Racketspeciasten, tror att det kommer fortsätta så över tid.

— Det är fortfarande så och kommer förmodligen vara lång tid framöver. En del återförsäljare har problem med att leverera för att trycket är så stort på vissa varumärken, där har vi en fördel genom att ha varit med länge och därför har vi en tajt dialog med varumärken. Det är vi stolta över.

Till sist: ni har ingen plan på att öppna på NK i Stockholm?
— Haha, tanken har slagit oss men vi tar en sak i taget. Det blir inte närmaste tiden i alla fall.

Den här artikeln handlar om: