Pablo Figueroa och Andreas Pålsson.
Foto: Bildbyrån
Svensk Padel

Ex-stjärnan blir tv-expert på Euro Finans Invitational

ANNONS

En av Sveriges bästa padelspelare genom tiderna och pionjär internationellt kommer vägleda  tittarna under Euro Finans Invitational. Som parhäst till Jesper Hussfelt kommer Andreas agera expert och bjuda tittarna på djupare analyser.  

Andreas Pålsson är en av Sveriges mest meriterade padelsspelare och har både SM-guld och tävlat för landslaget vid ett flertal tillfällen. Nu blir han expert bredvid Jesper Hussfelt under sändningarna av Euro Finans Invitational.  

— Vårt mål har hela tiden varit att lyfta svensk padel till en ny nivå, med Andreas som expert är vi säkra på att han kommer kunna leverera analyser och insikter som få andra kan. Den erfarenhet och kunskap Andreas besitter är det knappt någon som kan matcha och vi är väldigt glada att han ville ta sig an den här utmaningen, Reza Deheshjoo, Tour Director. 

Andreas roll blir som expert under själva matcherna och han kommer också finnas med i studion där han och Jesper Hussfelt tillsammans med spelare och inbjudna gäster kommer gå igenom matcherna både före och efter.  

— Självklart är det jättekul att få möjligheten att vara med i det här sammanhanget. Jag har egentligen ingen vana av att göra TV men med Jespers hjälp och mina erfarenheter hoppas jag kunna ge publiken ännu lite djupare förståelse för sporten, Andreas Pålsson.  

Så följer man Euro Finans Invitational 

Euro Finans Invitational kommer spelas i Helsingborg Arena men på grund av restriktioner är det inte  möjligt med publik. Däremot kommer tävlingarna sändas i CMores sportutbud, via Sportkanalen och  även streams genom Padelstreamer.  

Euro Finans Invitational är en fristående padeltour för både damer och herrar med totalt sju deltävlingar runt om i Sverige, där Sveriges bästa spelare paras ihop med internationella toppspelare från World Padel Tour.  


Erbjudande i samarbete med C More

Halva priset på C More Mycket Sport under 3 månader. 

Gå till www.cmore.se/sport

Kampanjkod: PADELCMMS3

*Gäller nya C More-kunder fram t.o.m 31/5-2021.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: