Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Lindad och haltande Bela till final efter vändning — nu väntar Paquito

ANNONS

Trots en hel del varv med linda runt sin vänstra vad lyckades Fernando ”Bela” Belasteguin spela stark padel och halta sig vidare till en ny final tillsammans med Sanyo Gutierrez. 
Återigen tappade de första set, återigen kom de tillbaka. När Bela haltade klev Sanyo fram och Agustin Tapia/Pablo Lima är därmed utslagna. 

Resultatet skrevs till 4-6, 6-4, 6-2. 

Det börjar bli till en lite märklig vana för Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez — att tappa första set. De pressades till 7-5 redan i åttondelsfinalen, tappade set mot Luciano Chapra/Maxi Sanchez i går i kvartsfinalen och nu igen mot välspelande Agustin Tapia/Pablo Lima. 

Men inget par vet hur de ska anpassa taktiken så bra som Sanyo/Bela, inget par växer heller lika mycket ju viktigare bollar det blir. 

Till sist stod dem där — som grånande kungar på ett slagfält. Med bandagerade vader och trötta blickar. Nu ställs de mot en nytänd Paquito Navarro tillsammans med en Martin Di Nenno på uppgång. 

— Jag kände att det ryckte till när jag stannade vid ett tillfälle men jag tror inte att det är något allvarligt. I morgon kommer jag definitivt vara i form att spela, säger ”Bela”. 

— Tack till alla som var här i dag. Vi är visserligen veteraner men vi är i bra form fysiskt. Vi är förberedda, vi vet att alla matcher är viktiga i år, det var på gränsen i dag och vi var trötta men vi blir bättre varje dag även om vi har mycket att jobba på, säger Sanyo Gutierrez. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: